lokalområdet


Horneland er kendt for de fine muligheder for lystfiskeri både fra land og på vand, stendiger, stendysser, gravhøje og skønne natur. Området er ideelt til gå og cykel ture. Stranden er stenstrand, her kan man gå på fossil jagt, men på trods af stenstrand er der fine muligheder for sandbund når man går i vandet. Foran sommerland er der et offentligt område ned til vandet.

På Horneland finder du:

Bøjden nor fra luften stendiger, gravhøj Kongeskibet badeland bøjden strand camping OLYMPUS DIGITAL CAMERASommerland Lyøvej badevand kontrol helikopterbesøg horne kirke fiskeri fra strandenAlsfærgen

Fuglereservatet “Bøjden Nor”;  mange smukke stendiger, stendysser og gravhøje; eller nyd de mange sejlskibe som kommer forbi ude på strædet mellem Sommerland og Lyø, kongeskibet er ofte set mellem skibene;  Bøjden Strand Camping har et badeland og restaurant; gå en tur i naturen eller ved stranden, du vil nyde den friske luft og fuglenes trillen. To km til færgeoverfarten Bøjden / Fynshav.

HORNE: små to km til landsbyen med sin smukke rundkirke, i Horne er rigtig god mulighed for dagligvare indkøb hos Euro-Spar købmanden med bager og delikatesse afdeling. Landsbyen har også et Pizzaria.

FAABORG: syv km til den gamle købstad med aktivt handelsliv, hyggelige små stræder og gader, museer og kulturelle seværdigheder, sit rige kultur og kunstnerliv, spisesteder for en hver smag og ikke mindst den hyggelige havn nu med havnebad. Små ti km til Svanninge bakker og Faaborg golfklub.

Se mere information om hele området på Turistbureauets hjemmeside: www.visitfaaborgmidtfyn.dk